Mina dagar

Alla inlägg under november 2009

Av Therese Westman - 15 november 2009 23:17

Kl 2 gick jag i säng i går efter att ha städat bort.


Vaknade kl 11 i dag, fast det kändes som om klockan skulle vara 8 eller nått. Så det var bara att kliva upp och äta frukost:) Vår nattgäst vaknade kl 8, stackare som fått sitta själv.

Sedan kom pappa, Helens & Lina, pappa skulle fixa nått extra uttag i köket så jag kan ha två fönsterlampor utan en miljon skarvsladdar:P. Säkringen har gått två gånger med i köket då jag ska koppla in dammsugaren, gissa om man fått hjärtproblem! Bara smäller till sen blir det svart. Pappa upptäckte att det var alldeles svart i uttaget, så han bytte ut den, så det märks väl i morgon då jag ska storstäda.

I kväll har jag även hämtat gästsängen och satt i hop den, sam skrivborden som jag skruvat i hop. Nu äntligen är det snart klart! Har fått bort de flesta kartongerna.


I morgon efter Erik slutat jobba så ska vi till Movattnet och hälsa på.


Sov gott

Av Therese Westman - 13 november 2009 22:07

Ja nu var det helg igen, tycker att jag nyss skrev det här men:P

Vi har sovit i huset nu 3 nätter och kommit oss hyffsat i ordning, är bara gästrummet och "kontoret" kvar nu. Blir nog bra, tycker att jag har fått det någorlunda mysigt i allafall. Mycket ljus tänt nu på kvällarna, det är så mysigt.

den här veckan har jag jobbat alla dagar utom måndag. Mycket bra säger jag, behövs verkligen pengar nu. Man fattar inte när man bor hemma hur mycket pengar det går egentligen, bara mat drar ju i väg.

Än har vi inte fått internet och inge kanaler. Erik och Salle sitter och kikar på nån rådjursjakt, så jag smet hem till mamma och passade på att kika runt här lite.

Vi har även haft besök i kväll av Jossan, Jonny, småbusarna, Emil, Emma, U-B & Torbjörn. vi tjejer for även på kiosken en stund och kika runt. De har så mycket fint, men mycket dyrt. Köpte gardiner där för någon dag sen, som jag hängt upp i huset.

I morgon blir det fullt hus hela dagen. först på förmiddagen så skulle Håkan och Sandra kika förbi och sedan på kvällen kommer kompisarna från gideå, så vi ska passa på att dricka lite gott!

Trevlig helg!

Av Therese Westman - 9 november 2009 22:54

Nu börjar det likna nått i huset i allafall:) Erik tapetserade klart sovrummet i dag, så i morgon är det bara till att städa och ställa in sängarna. Har varit på IKEA i dag med mor min och handlat*dyyyrt* Men jag var mycket duktig, handlade bara saker som vi behöver + några ljus åt mig själv*hihi* Jag åkte ner vid halv 11 och for in till Sundsvall och hämtade mamma. Köpte lite bra och ha saker bla duschdraperi gardinstänger krukor och kökstillbehör strykbräda tvättkorg mm.

När vi var på väg hem så hade vi en bil med ett släp framför oss och helt plötsligt så började släpet fara överallt på vägen. Tillslut så ser vi gnistor och släpet far på sidan om bilen och bilen snurrar runt och åker ner i diket och släpet slog runt och landade på sidan om bilen. Vi fick bromsa in och stannade för att se hur det gick! Usch vad hemskt. Men som tur va så körde hon bara 50 och hann bromsa in ganska mycket annars hade nog hon blivit fastklämd innen i bilen. Men jag fattar inte bilar som bara gasar på när man står på sidan om vägen(E4) med varningsblinkers och inte saktar ned! IDOTER!

Aja i morgon ska jag städa på Hägglunds:)   Sen ska jag nog köpa gardiner hihi


Godnatt:D

Av Therese Westman - 6 november 2009 22:45

I morse då jag vaknat och ätit frukost, så åkte jag till Bredbyn och köpte en liten roller. Det var så besvärligt att komma åt längst in och på små ställen med den stora rollern, så nu blev det bättre. Jag har målat klart hallen i dag, blev ganska nöjd med färgen faktiskt:) Ska dit och fin putsa i morgon har jag tänkt. Råkade kladda lite färg på nån list, så jag ska måla lite vitt över hade jag tänkt + att jag måste ta bort all tejp:S.

Pappa min ska ner i morgonbitti och tapetsera klart vardagsrummet och sedan på eftermiddagen så kommer Eriks mamma och pappa och ska tapetsera sovrummet, det är så bra att man ha dom som är snäll och vill/kan hjälpa till.

Än så har jag inte fått med mig alla grejor, har så mycket som jag inte visste fanns! Gick upp på vindan hos far i dag och hittade några kartonger, som jag öppnade och rensade bort det jag ville ha med dig dit ner. Lite julpynt och ljuslyktor och så. Jag har sedan några möbler kvar på mitt nuvarande rum, sen även grejor och småplock hos mor. Men jag lääängtar tills allt är klart! Har ju en bild i huvudet hur det ska se ut, men om det gör det då det är klart är ju en annan sak:P


I kväll har jag även jobbat några timmar och hållit lite koll på fritidsgården.


Nä trevlig helg på er.

Av Therese Westman - 5 november 2009 13:54

Ville bara ligga kvar i sängen i morse då väckaren ringde:P Men men bara att kliva upp, for till Bredbyn och målade hos Jörgen. Snusade även på Tyra:)

Nu sitter jag hemma och försöker få i mig värme, bilen var sååå kall på vägen hem:P

I kväll blir det att fortsätta måla, jag ringde hyresvärden och det var bara att hämta grejorna på Färgmagasinet så pappa åkte på lunchen och hämtade dom. Mkt bra! Tror att jag och Erik måste kolla hur spacklingen blev också om vi måste spcakla lite mer eller hur det ser ut.


Tjing

Av Therese Westman - 4 november 2009 21:38

Det gick ganska bra att lägga MOa i går. Det tog lite tid innan hon ville ligga i sängen sin, hon satt mest och klappade händerna och flinade åt mig. Sedan så körde jag i gång lite musik på datorn, några barnvisor  och då somnade hon:) Jag gick själv och la mig kl 22.00, men det tog tid innan jag somnade är ju så van att sova med öronproppar:P. Kl.02.00 vaknade tjejen och grina, men blev tyst när jag stoppade in nappen. Samma sak kl.04.00, sedan somnade hon om. Vad skönt tänkte jag(önsketänkande). Kl 04.30 ställde hon sig upp och pratade som bara den och skrattade + att hon klappade händerna. Moa vägrade lägga sig ned i sängen, så jag tog upp henne och la henne bredvid mig och slog på musiken igen, då tog det inte lång tid innan hon somnade igen:) jag vaknade 08.20 och då sov hon än, skönt!

Erik for till Movattnet efter jobbet i dag och lånade Jonnys buss, så han for och hämtade möblerna i Västergissjö samt sängarna i stan. Sen så har vi flyttat de mesta av grejorna in i huset och börjat spackla vardagsrummet och sovrummet, så nu väntar vi bara på färgen och tapeterna:) Blir nog bra det;)


I morgon ska jag upp till bredbyn och måla igen och sedan ska jag hem och göra i ordning lite grejor.

Av Therese Westman - 3 november 2009 10:49

I går vaknade jag av att det levde om ute i hallen och samtidigt så var det någon som gick utanför mitt fönster. Min första tanke var att vem klåen är det som är här och smyger omkring nu, ingen är ju hemma förutom jag. Men sen började jag tänka efter och det var mormor och morfar som kommit för att hjälpa mamma med veden.

När Erik slutade så begav vi oss in till stan för att göra av med våra presenkort som vi fått i förlovningspresent. Jag gick på Cervera men fick sån beslutsångest så jag jag gick bara ut därifrån:P Så nu har jag det fortfarande kvar:) Erik gick runt på Clas Ohlsons medan och köpte lite skarvdosor. Vi for och åt på Målet sen, mycket gott och väl behövligt, vi höll på hungra i hjäl.

Vi for även ut på jysk och köpte en säng, det fick bli en 160 cm. Gick sedan in på Rusta och kikade runt lite och kom hem med två mattor, men jag måste åka och byta en av dom. Jag fattar inte hur dom rullar i hop mattor, fast den va iofs inte i hoprullad utan i hopveckad. Det är ett skarpt veck längst ut så måste in och byta till en ny.


I kväll kommer lilla Moa och ska sova över hos mig, blir spännande. Jag ska ha hon hela dagen i morgon eftersom att Sandra skulle få jobba extra. Få se om hon är snäll eller ska testa mig under natten;)

I morgon ska vi även träffa hyresvärden och skriva på kontraktet och få nyckeln, sedan är det bara att börja!


Blir en Ikea resa framöver med. Mamma kommer med buss från Stockholm på måndag, så jag ska nog åka in och plocka upp henne i Sundsvall så få hon följa mig. Erik tyckte inte att det var så nödigt att fara till Ikea:P


Hare bra=)

Av Therese Westman - 1 november 2009 14:04

Var på Lasse Stefanz i går kväll, mycket roligt och hur mycket folk som helst! Har ont i tårna i dag:P


I dag har vi bara tagit det lugnt, gick upp och började kolla alla våra grejor inne i Jossans rum coh tog ut kartongerna därifrån:) Så ska väl börja ta lite grejor till Mellansel hade vi tänkt. Måste fixa några kartonger också, till alla småsaker som jag har själv hemma. På onsdag ska jag träffa hyresvärden och skriva kontrakt och sedan är det bara att köra i gång med att riva tapeter och måla:) Det känns såå himla roligt! Jag tror jag sitter och planerar gardiner och sådant småtjaffs varenda dag! *hihi*

Få se vad man ska göra resten av dagen;) inget bestämt.

Presentation


Jag heter Therese och är en tjej som gillar att hålla på med fotografering och musik. Här får ni ta del av mina dagar:D

Fotogalleri

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< November 2009 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards