Mina dagar

Alla inlägg under oktober 2009

Av Therese Westman - 6 oktober 2009 19:14

Väckaren ringde 06.50, klev upp som en yr höna. Jag var jättetrött i dag, än fast jag somnade tidigt i går. Hade tänkt börja hos Jörgen kl 08.00, men då ringde han och så att det bara stod error på färgblandaren. Så han kunde inte köpa ut någon färg, så han sa att jag kunde vara hemma till de fick i ordning på den. Vad skönt tänkte jag som var så trött, kan sova någon timme till. men ha ha där fick jag! La mig i sängen och efter fem minuter ringer det, färgen var klar! Det var bara till att kliva upp och se glad ut:)

Målade klart alla brädor som var kvar, så nu i morgon är det bara att börja på 45 stycken nya:)


Jag går bara och väntar och väntar på min nya blixt, hoppas den kommer snart!:D


Hoppas att min andre hälft kommer till mig i kväll <3

Av Therese Westman - 5 oktober 2009 18:17

Nu är det en ny vecka och kylan kommer mer och mer...Känns som att det kan komma snö när som helst nu! Det är en ganska så frisk luft ute me;)

I dag har jag varit hos min morbror och målat mer brädor och fler finns det. Har målat de 14 som var omålade i dag + att jag målat andra varvet på 48 st. Så bara 100 brädor till och av de är 45 omålade:P Hehe får några dagars jobb där. Det tar längre tid än man tror, än fast jag målar så snabbt jag kan.

Har suttit och ändrat utseendet här på bloggen i dag med, tog tid innan jag bestämt mig för hur det skulle se ut:P Vet inte om jag gjort det än heller. Men känns som att den är mer personlig nu.

I kväll tror jag att vi ska tappa upp ett bad,känns skönt....Mamma håller just nu på att byta fönsterlister så här inne håller man på att fryysa ihjäl! Så det blir skönt med ett varmt bad sen;)


Blev ett ganska kort inlägg i dag:P

Av Therese Westman - 4 oktober 2009 21:59

Va ju på Bio i går kväll " flickan som lekte med elden", den var bra den också! Man fastnar verkligen i de där filmerna. Ettan var lite bättre, men helt klart sevärd, måste se trean också!

I morse kl 10 for jag och Erik till Sandra och Håkan:) Vi fick fika och såg på tv, sedan på eftermiddagen for Erik och Håkan upp till Locksta för att jaga. De skulle jaga Bäver, men det gick inte så bra:S

Medan de var i Locksta så for jag, Sandra och lilla Moa till Strömsknallen och kikade runt lite. Det finns så mycket fint där, vill ha ! Men snålheten sa i från:P Väntar till man ha något eget, så ska jag köpa grejor:p
På vägen hem till Sandra så stannade vi på Ö-kisoken och köpte 4 bingolotter:D Här skulle det vinnas pengar, men icke! Go maten fick där med,Friterad kyckling-fläskfile-och räkor,Ris och sötsur sås*mums*.

 

Nu sitter vi i Mellansel och tittar på tv, det är Bourne Ultimatum som gäller;)
Ska snart krypa ner i sängen och ladda för målningen i morgon

 

Sovgott!

Av Therese Westman - 3 oktober 2009 19:12

I dag har jag och Erik varit i Umeå med Jossan och Jonny:) Småbusarna var med också! Vi har varit på Jula,Barnens hus intersport;) En hel dag blev det, med julhandling. Bra att vara ute i tid:p Åt en god lunch och sedan for vi till Yttersjö till Berit och Jörgen och fika:) och Albin kommer få pengar, han är ju så liten än så.


Nu i kväll kl 21.00 så ska vi 4 åka ner till stan och se på flickan som lekte med elden;) roligt! Den hörs vara bra, så det hoppas vi på.


I morgon ska Erik och Håkan ut och jaga bäver, så jag ska hålla Sandra sällskap;)


Trevlig helg!

Av Therese Westman - 1 oktober 2009 18:27

I dag har jag varit i Bredbyn hos min morbror och målat:) Han behövde hjälp, för de håller på bygga ett garage i Själevad och han som ägde det ville ha det målat också, så då hoppar jag in och gör de. Det är bra att tjäna lite extra pengarFörvånad I dag har jag målat från 09.30-15.00 och har hunnit 40 bräder:P har målat snabbt med tycker jag, men det tar tid eftersom det inte är slipat eller nått. Högen som var när jag kom innehöll 105 st, så när jag är klar kommer 45 till + att alla ska målas två varv. Så jag har jobb några dagar känns det som:). Fick även gosa med lilltjejen en stund i dag, fick äta mat där med så... I morgon ska man dit igen vid 08.00, så det blir bra bra. Sedan ska jag försöka ta mig in till stan och åka till Gideå med min älskling<3.


Ringde även en hyresvärd till Erik i dag om en lägenhet i björna, den var på 100kvm, en 3:a. Vi ska nog fara och titta vad det är för något:) Få väl se om man blir tillfällig Björnbo, vet aldrig;) Vill flytta i hop men min älskling NU! Vill känna hur det är att ha något "eget" i hop:)


Fredrik har även beställt en ny blixt och ett paraply till mig nu, så nu väntar jag bara:D. Roligt! Ska fota mycket:) Synd bara att alla utbildningar är nere i Göteborg:S. Dit vill man direkt inte fara. Så få se om det dyker upp någon här. Det skulle ju vara drömmen, att få jobba med nått man älskar att hålla på medSkrattande


Tjing!

Presentation


Jag heter Therese och är en tjej som gillar att hålla på med fotografering och musik. Här får ni ta del av mina dagar:D

Fotogalleri

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6
7
8
9
10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20 21
22
23 24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards