Mina dagar

Alla inlägg den 24 maj 2010

Av Therese Westman - 24 maj 2010 17:54

Ja då var man inne på sista veckan i maj, shit vad tiden rusar i väg. Snart är det studenten för broder, samt att simskolan börjar( Hoppas på värme).


Helgen har varit bra. På Lördagmorgon så började jag med att tömma kameran och ladda batteriet, eftersom det skulle bli en heldag med fotografering. Vi mötte som sagt upp bruden på make up store och knäppte lite bilder där, sedan följde vi med henne tillbaka till deras hotellrum där de skulle klä på sig de fina kläderna:) Så fick lite bilder där med:) Lite spännande, man är inte van att gå på sådär och knäppa kort, speciellt när man inte har någon aning om vilka personerna är, men de var så gulliga så. När de gjort i ordning sig, så följde vi dom till Studion för lite innebilder. Jag knäppte bara utan blixt, men blev några bra bilder ändå..Efter det så åkte vi till en kyrkruin i Bjästa och knäppte lite utebilder, innan vigseln skulle börja. Gick bra. Fredrik lät mig fota lite själv, samt båda två. Lite svårt att veta hur man ska agera, har som brist på fantasi. Väl inne i kyrkan, så stod vio längst fram och det kändes lite konstigt det med. Där inne är det svårt att få bra skärpa på bilderna. Men det är bara att öva.

På Kvällen då vi var färdiga så for jag upp på bowlingen,Erik,Tom,Josefin,Robin och Rehné var där. När de var klar där, så åkte vi till Tom och Josefin och åt god mat och spelade kubb och vilka var det som vann*hihi* Tjejerna!


I går Söndag så höll jag på ute i rabatten, fixade dit stenarna som jag hämtat, så nu är det en fin kant igen. På eftermiddagen fick vi mat hos pappa och Helena. På kvällen så åkte Erik och fiskade i hägglundsvattnet och jag satte mig med simskolan. Satt i från 18-22.30 och gjorde simskolegrupperna Dryyygt! Men nu är allt klart, har suttit och sorterat i dag och fixat kuvert, så nu ska de bara skickas i väg.


Just nu sitter jag och väntar på att hyresvärdarna ska komma, de ska komma med en gräsklippare,samt titta på badrummet, där vi misstänker ha fått mögel. Så hoppas vi får det fräscht där. Men jag undrar när de kommer, för har inte hört av dom i dag. Det var bara då de frågade förra veckan om de kunde komma i kväll, så jag hoppas de kommer i håg!


Erik jobbar Em och var så duktig att han cyklade på jobbet i dag ( hör och häpna, han tog även fram dammsugaren självmant) Duktigt!<3


Trevlig kväll

Presentation


Jag heter Therese och är en tjej som gillar att hålla på med fotografering och musik. Här får ni ta del av mina dagar:D

Fotogalleri

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards