Mina dagar

Alla inlägg den 18 maj 2010

Av Therese Westman - 18 maj 2010 20:51

Älskar den här värmen som kommit och hoppas att den stannas heeeela sommaren lång!

I går så jobbade jag och sedan tog jag en promenad i den härliga värmen, var dock lite för varmt för att gå:p

På kvällen så for jag,Erik,Erik,Patte,Emil och Salle ut till havet och fiskade. Och vem var det inte som fick en fisk då, jo Erik. Är det ovanligt eller?! Det var en sån härlig kväll, varmt och skönt!


I dag när jag slutat så åkte vi till Gideå. Vi har varit så duktiga i dag. Vi åkte över staden dit och stannade på Meca, Erik köpte stötdämpare till bilen. S nu är den som nyy! Erik började i princip med det när vi kom fram och jag började finjustera lacken lite:P När svärfar farit på jobbet, så började jag grundmåla på huset litegranna. Höll på i några timmar, så jag har lite kramp i handen;)

Erik fortsatte med bilen. Han hittade ett rosthål som han lagade lite fint:)

Eriks mormor och morfar hade varit i stan och kom hem med en torkvinda åt oss var(Erik o jag,Emil o Emma,Jossano Jonny,tusen tack!  nu kanske man kan få undan någon tvätt på kort tid. Har tagit flera dagar för min tvätt att torka.


I morgon så fyller farfar 80 år! Grattis. Vi har inte riktigt bestämt oss än, hur vi ska göra. Ska vi fira honom i morgon, eller på Lördag? hm. Det är så fullt upp! I morgon så fyller farfar och min moster år, samtidigt så ska jag och Roger träffas på kvällen för att se över årets sommarschema, passade ingen annan kväll.

På Lördag så fyller Krister 50 år, farfar ska ha middag då, samt att jag ska få följa med Fredrik på ett bröllop i Bjästa. + att det är grillning hos Tom. Hm men på nått sätt knaske vi hinner med allt! Man vet aldrig. Man skulle vilja klona sig.


Ha en trevlig kväll


Presentation


Jag heter Therese och är en tjej som gillar att hålla på med fotografering och musik. Här får ni ta del av mina dagar:D

Fotogalleri

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards