Mina dagar

Alla inlägg den 26 september 2010

Av Therese Westman - 26 september 2010 09:12


Nu får vi hoppas att jag kan spara det här inlägget. Jag skrev ett inlägg i går men när jag skulle lägga ut det så försvann alltihopa. Är så less på denna dator.


I veckan har jag ju då varit i Norrflärke, på förskolan och i köket. Det är så himla söta och goa ungar där så jag har lust att käka upp dom. De sa till mig i fredags att det var roligt att ha mig där och att de hoppas att jag kommer fler gånger. Så det känns ju som att de har tyckt om mig:)

I Fredags så kom Salle och Stina och kika på Idol, Daniel kikade även han förbi. Sedan så låg jag och Erik i sängen 21.45 haha, vi var jättetrötta.


I går så jobbade Erik extra och jag var rätt rastlös, så himla dåligt väder på dagen i allafall. Jag åkte upp till pappa en sväng och hälsade på, dels för att höra hur det går. Han har nämligen fått vattenskada på nedervåningen. Har de otur måste de riva upp alla golv och även fräscha till en del väggar. Det har försvunnit 300 kubik vatten på 10 mån och de har en årsförbrukning på 180. Det är mitt under golvet i hallen som det har brustit. 

Vi hade tur och fick äta där då Erik slutade, så skönt för då slapp man laga mat;) Det känns så inpå vissa dagar..

På kvällen så åkte jag upp på Bredbyn en sväng och hälsade på mina kusiner, mamma var barnvakt åt Alvin Melker och Tyra. Det var ett tag sedan jag träffade dom så.. Sedan så åkte jag hem för Tom kom och hälsade på och vi såg på Norbit hehe en ganska rolig film.


I dag så vaknade jag kl 8 så jag klev upp och hängde upp tvätten, som jag inte orkade göra i går kväll. Systeryster vill att vi ska fara till stan i dag så vi får se hur jag gör med det.


Det är -3 grader ute här just nu...


I morgon ska jag upp på högstadiet och ha musik hela dagen och sedan ska jag vara på Mellanselskolan till torsdag.


Nu ska jag kila


Ha en fortsatt trevlig helg!

Presentation


Jag heter Therese och är en tjej som gillar att hålla på med fotografering och musik. Här får ni ta del av mina dagar:D

Fotogalleri

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards